La Barriere en zijn wijnen

La Barriere en zijn wijnen

La Barriere is een klein domein midden in het schitterende dal van de Dordogne.

L’Histoire de La Barrière

Het verhaal van een Nederlands echtpaar in Frankrijk.

La Barriere is gelegen midden in het schitterende dal van de Dordogne, omgeven door eeuwen oude kastelen en rust.

Wij, Hannie en Pierre van Wissem, kochten in 2001 La Barriere om hier onze lang gekoesterde droom in vervulling te brengen. Ons doel was om zelf gîtes, bestemd voor verhuur, te bouwen en wijnproverijen aan te bieden aan onze gasten.

La Barriere bestond destijds uit een charmante woning, grote tuin en originele broodoven uit 1788….

Anno 2014, bestaat La Barriere uit een volledig in Perigord stijl gebouwd huis, waarin zich 5 gîtes bevinden, een zwembad en wordt er wekelijks in de broodoven pizza gebakken.

Pierre heeft in Nederland jaren lang een eigen bedrijf gehad, waar hij o.a. Franse wijnen verkocht. Wijnen die hij persoonlijk inkocht bij diverse Franse Chateaus. Na de verhuizing naar Frankrijk ontstond er tijd om zich nog verder in de Franse wijnen en wijncultuur te verdiepen én de contacten met de eigenaren van de chateaus aan te halen.

Dit alles heeft geresulteerd in een prachtig, ruim aanbod van Franse kwaliteitswijnen, die rechtstreeks bij de chateaus worden ingekocht. Naast de verkoop van wijnen, biedt La Barrière ook andere streekproducten aan zoals walnoten, cepes, pruimen en ganzenleverpaté.

U kunt onze wijnen, op afspraak,  ter plekke proeven en kopen. Uiteraard is het ook mogelijk via internet of telefonisch uw bestelling te plaatsen of advies te vragen.

De prijs van onze wijnen start voor particulieren bij een bedrag van € 3,50 per fles voor een prima wijn. Met onze zakelijke klanten worden individuele prijsafspraken gemaakt. Voor de groothandel en horeca gelden natuurlijk andere tarieven.

Meer informatie over onze gîtes vindt u op http://la-barriere-gites.com/ 

Wij hopen u te mogen verwelkomen tijdens een mooie vakantie in La Barrière of via onze website.

Zoekt U wijnen die wij niet voeren geen probleem voor ons .

Wij denken graag met u mee als u vragen heeft over wijnen of advies wilt, neemt u dan contact met ons op info@vezac-vins.com.

 

Chateau Lamothe   Domaine Bersan
 lamothe bersan 
Domaine Cardarelli  Domaine Castellat 
 cardarelli  Castellat  
 Domaine Chanssaud Domaine Chaveau 
chanssaud   chauveau  
 Domaine Loberger Domaine Sipp 
loberger   sipp  
 Laudun- Chusclan Vignobles Verhaeghe
chusclan   Verhaeghe  
 Domaine Tremblay Domaine Henri- Natter 
Tremblay   Natter